Користувацький вхід

Вечір цікавої фізики

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Чомусь завжди всі думають, що фізика-це "суха", малоцікава і складна наука, що вона моло кому потрібна. Проте зміст даного позакласного заходу переконує у зворотньому, а саме показує що фізика-цікава, захоплююча наука, знання якої використовуються не лише у промисловості і техніці, а й у побуті(застосування різних вимірювальних приладів), пояснює різноманітні явища, на які звертали увагу наші пращури, класики української та світової літератури, і, врешті-решт, просто робить життя красивим і захоплюючим.
Мета: повторити та узагальнити знання учнів, які вони отримали під час вивчення фізики; навчити учнів орієнтуватися у вивченому матеріалі, застосовувати ці знання на практиці; розвивати логічне мислення, уважність і кмітливість, навички самоконтролю і самоорганізації; виховувати відповідальність перед товаришами та інтерес до знань.
Завдання: показати зв'язок фізики із літературою, усною народною творчістю та повсякденним життям, зацікавити учнів вивчати фізику.

Автор: 

Панченко Наталя Сергіївна, вчитель фізики Дашинської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів, Володарсько-Волинської гімназії

Додайте файл з матеріалом до Вашої публікації.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі