Користувацький вхід

Останні публікації

Методична розробка лекції-презентації з елементами проблемного навчання на тему: «Визвольна війна українського народу. Українська держава у другій половині XVII століття»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Дана методична розробка підготовлена з метою методичного забезпечення проведення лекційного заняття з дисципліни „Історія України” за темою „Визвольна війна українського народу. Українська держава у другій половині XVII століття”.
Тема методичної розробки відповідає навчальній та робочій програмі. Вона посідає важливе місце у загальному курсі вивчення дисципліни, тому що дає розуміння основних закономірностей розвитку української державності, передбачає систематизацію знань про періодизацію державотворення на українських землях, розкриває сутність формування першої української державності - Гетьманщини, передбачає вивчення основних етапів національно – визвольної війни під проводом Богдана Хмельницького. Важливим питанням теми даної методичної розробки є проблематика підписання союзу з Москвою.
Обрана форма заняття – презентація, дає змогу викладачеві краще досягти поставленої мети, стимулювати інтелектуальну і творчу діяльність студентів, створити атмосферу пошуку і дослідження.

Автор: 

Булдикова Раїса Яківна, викладач Краматорського машинобудівного коледжу Донбаської державної машинобудівної академії

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі