Користувацький вхід

Урок позакласного читання «Halloween Party»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Головна мета навчання іноземної мови у початковій школі – формування в учнів комунікативної компетенції, що забезпечується лінгвістичним, мовленнєвим і соціокультурним досвідом. Оволодіти комунікативною компетенцією, не перебуваючи в країні досліджуваної мови, справа дуже важка.
Тому важливим завданням, яке я ставлю перед собою – це створення реальних і уявних ситуацій спілкування на уроці іноземної мови, з використанням різних прийомів та методів. Не менш важливим вважаю залучення школярів до культурних цінностей народу – носія мови. У цих цілях велике значення мають автентичні матеріали. Їх використання сприяє реалізації найважливішого – вимоги комунікативної методики, індивідуалізації навчання і розвитку, вмотивованості мовної діяльності тих, кого навчаю.
Впровадження нетрадиційних форм на уроках англійської мови є дуже актуальним та значущим, і має велике значення на сучасному етапі освіти та навчанні дітей англійської мови. Саме нетрадиційні уроки є важливим чинником пришвидшеного вивчення англійської мови, кращого сприйняття іншомовного матеріалу та створює передумови для успішного оволодіння учнями іноземної мови.
Автор підручнику для 3 класу О. Д. Карпʼюк особливу увагу надала такому святу, як Halloween. На основі цього матеріалу мною був розроблений нетрадиційний урок, який дозволяє в цікавій формі познайомити учнів з цим святом.

Автор: 

Ковальова Оксана Вячеславівна, вчитель англійської мови Старобільської гімназії Старобільської районної ради Луганської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі