Користувацький вхід

Засідання круглого столу «Гроші в нашому житті. Історія гривні»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Даний сценарій спрямований на надання дітям базових знань про світ фінансів, на набуття вихованцями навичок розумного розподілу коштів, вміння їх заощаджувати, а також планувати свій бюджет: мати скриньку заощаджень або власний «резервний фонд». Діти підвищують фінансову грамотність, усвідомлюють роль грошей в житті людини. Взагалом – це є підготовка до відповідального прийняття рішень в самостійному житті.
Учні навчаться аналізувати проблемну тему, знаходити актуальні питання по заданій темі, розробляти дослідницький матеріал, працювати в колективі, представляти власні досягнення у вигляді презентаційного матеріалу.
Вихованці формуватимуть навички аналізу та синтезу, вміння лаконічно подавати матеріал; навчаться конкретизувати запитання і відповіді, підбирати цікавий матеріал до теми «Гроші».
Ознайомлення дітей з історією виникнення гривні; дослідити зображення на купюрах; вчити дітей працювати з різними джерелами інформації; розвивати вміння дітей узагальнювати, вибирати головне, робити висновки; виховувати бережливість.

Автор: 

Ковтонюк Валентина Миколаївна
вихователь
комунального навчального закладу «Бердичівська загальноосвітня школа-інтернат І – ІІІ ступенів» Житомирської обласної ради

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі