Користувацький вхід

Конспект тренінгу для педагогів «Інтелект - кафе»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1
Одним з напрямків методичної роботи з педагогічними кадрами є впровадження у практику сучасних форм методів і прийомів, спрямованими на розвиток креативного мислення й активізацію творчого потенціалу вихователів.

Інтерактивна діяльність передбачає організацію та розвиток діалогового спілкування, яке веде до взаємодії, взаєморозумінню та спільному рішенню та прийняття найбільш загальних, але значимих для кожного учасника задач. Під час інтерактивної взаємодії відбувається не тільки накопичення знань, а також формується механізм самореалізації вихователя. Методи та прийоми інтерактивного навчання.

Автор: 

Довгань Тетяна Анатоліївна, вихователь-методист,
ДНЗ № 31 "Білочка"

Джерело: 

Пометун О.І., Пироженко Л.В. Сучасний урок. Інтерактивні технології навчання - Київ, 2006.

Чала Т.Т. Система контролю в ДНЗ -Харків: Основа, 2009 .

Швайка Л.А. Формування колективу в ДНЗ - Харків, 2003. 6. Ганжа Н. Індивідуальні форми методичної роботи з педагогами //Вихователь-методист дошкільного закладу. - 2013 - №10. 7. Кононко О. Вихователь-методист стратег і тактик // Вихователь-методист дошкільного закладу. - 2013 - №4. 8. Ладивір С.Жити і діяти разом з дитиною //Дошкільне виховання.- 2013 - №10. 9. Погорєлова Л. Методична робота як складова післядипломної педагогічної освіти //Вихователь-методист дошкільного закладу. - 2011 - №11. 10.Плахотіна Н. Імідж виховате-методиста дошкільного закладу //Вихователь-методист дошкільного закладу. - 2011 - №

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі