Користувацький вхід

Похідна складеної функції

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Даний ресурс використовується при вивченні розділу 5 «Похідна та її застосування» теми «Похідна складеної функції». Ресурс розрахований на два уроки і містить конспекти уроків та презентації. Також для зручності добавлено дидактичні матеріали, які зручно роздрукувати. Під №8 добавлена розширена таблиця похідних та інтегралів. Дана таблиця буде використовуватись учнями і при вивченні теми «Інтеграл та його застосування» та зможе знадобитись деяким учням у вищому навчальному закладі.
Ресурс містить декілька завдань для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання (зокрема для повторення таких тем «Цілі раціональні нерівності», «Дробові раціональні рівняння»).
Ресурс розроблений у відповідності до «Навчальна програма для учнів 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Академічний рівень: офіційний сайт МОН України.» та підручника «Алгебра. 11 клас: підруч. для загальноосвіт. навчальн. закладів: академ. рівень, проф. рівень / Мерзляк А.Г., Номіровський Д.А. – Х.:Гімназія, 2011.–431 с. : іл.»

Автор: 

Головатий Віталій Васильович
Чорнокам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів Маньківської районної ради Черкаської області
вчитель математики

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі