Користувацький вхід

Методична розробка виховної години за темою: “Україно! Ти для мене диво!” присвяченої 25-річчю Незалежності України

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Основним завданням сучасного національного закладу є формування особистості, якій властиві такі якості, як патріотизм, моральність, висока громадянська свідомість. Реалізується це завдання на підставі Концепції національного виховання студентської молоді, яка затверджена Міністерством освіти і науки України.
Одним з напрямків реалізації Концепції національного виховання є формування у студентів національно — патріотичного виховання.
Формування національної свідомості і відповідальності за долю України, виховання любові до рідної землі, її історії, виховання бережливого ставлення до національного багатства країни, мови, культури, традицій — ось пріоритети, які повинно усвідомлювати молоде покоління.
Мета позааудиторного заходу — формування активної позиції студентів щодо національної свідомості і відповідальності за долю України.
Активізації студентів при підготовці до позааудиторного заходу сприяє активна дослідницька робота, використання різних джерел інформації — Інтернет, наукові джерела, дані джерел масової інформації та ін.
Методична розробка може бути використана для проведення позааудиторного заходу з національно — патріотичного виховання для студентів усіх спеціальностей.

Автор: 

Кирпиченко Наталія Василівна, викладач технологічних дисциплін, Краматорський коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі