Користувацький вхід

Тести біологія 7 клас за новою програмою частина 7 (по 50-53 параграфі, тема 4, «Тварини і середовище існування»)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0
Тести біологія 7 клас за новою програмою частина 7

Тест складений у програмі iSpring QuizMaker 8. Для перевірки знань використовуються запитання різної складності та різних типів (так чи ні, вкажіть послідовність, вибір однієї правильної відповіді, вибір декількох правильних відповідей, вставка пропущеного слова та ін.).

Пройти онлайн
Скачати для проходження на своєму ПК (тест має запуститися на будь-якому комп’ютері, оскільки файлом є програма *exe. Тобто тести автономні і ніяких додатковх програм не потребують, копіюєте на ПК, запускаєте і проходите). Після закінчення тесту учні повинні повідомити про результат, оскільки після закриття всі результати анулюються. Майже до кожного запитання є зображення, збільшити яке можна клацнувши на кнопку збільшення як на малюнку нижче:

zoom.jpg

Результат показується у вигляді % та балів. Питання мають різний рівень складності і відповідно різну кількість балів. Оцінку досить легко розрахувати по 12 бальній системі. Максимальна кількість можливих балів — 290. Отож 1 це 24 бали, 2 — 48 балів і так далі. Кількість набраних балів ділимо на 24 і виходить оцінка (наприклад, 240/24=10).
Обмеження по часу — 25 хв.
При складанні тесту був використаний підручник: Біологія: підручник для 7 класу (Запорожець Н.В., Черевань І.І., Воронцова І.А.) — за новою програмою.

Тести складені по темах:

  • Популяції, екосистеми та чинники середовища
  • Екосистема, ланцюги живлення
  • Вплив людини та її діяльності на організми
  • Основи охорони природи. Природоохоронні території
  • Червона книга України

Якщо Ви помітили помилки, пишіть в коментарях і я їх обов’язково виправлю.

Для перевірки знань по зовнішньому вигляді та видах птахів, а також їх звичках та середовищах існування, використовуйте наступний тест.

Якщо потрібно качайте питання та відповіді до тесту у форматі Word. Все згенероване програмою автоматично, тому присутні російські слова, які звичайно, можна виправити.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі