Користувацький вхід

Інтегрований урок на тему: Розмаїття рослин. Виконання композиції «Дерева взимку».

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація до розробки уроку за темою: Розмаїття рослин. Виконання композиції «Дерева взимку». (курс "Природознавство", 1 клас)
Пропонований авторський урок дозволить учням розширити уявлення про різноманітність рослин, умови їх зростання, довести цінність рослин для людини; вчити розпізнавати та порівнювати рослини за певними ознаками, наводити приклади рослин із навколишнього середовища; вчити зображувати дерева на площині, добирати фарби для створення зимового пейзажу; розвивати спостережливість, вміння аналізувати та систематизувати набуті знання для виконання завдань; виховувати любов до природи, дбайливе ставлення до неї, прагнення доглядати за кімнатними рослинами. Розроблений відповідно до вікових можливостей першокласників.

Через роботу з контекстними матеріалами на уроці реалізуються міжпредметні зв’язки: природознавство – образотворче мистецтво

Для візуалізації навчального матеріалу використовуються репродукції картин, таблиці, мультимедійна презентація.

На уроці застосовано різноманітні цікаві завдання: «Чий листочок?», «З якої гілочки плоди?», «Знайди пару», «Розгадування ребусів», «Складіть картинку», «Рослини».

Автор: 

Городнічук Ольга Дмитрівна, вчитель початкових класів, Ватутінська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. М. Ф. Ватутіна Ватутінської міської ради Черкаської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі