Користувацький вхід

Логопедичне заняття - подорож: «Звук і буква Р. Лексико-граматична тема «Транспорт».

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Мета:
Закріплювати артикуляцію звука Р, правильну звуковимову у складах, словах, реченнях. Корегувати голос, мовленнєве дихання, ритм, інтонаційне оформлення мовлення. Розвивати фонематичне сприйняття. Продовжувати роботу з формування звуко-складового аналізу слів.
Корегувати оптико- просторове сприйняття на матеріалі диференціації букв за оптичною подібністю,
Розвивати загальну, артикуляційну моторику, моторику дрібних м’язів рук. Розвивати динамічну координацію артикуляційного апарата та моторики дрібних м’язів рук.
Розширювати лексичне поле за темою: «Транспорт». Формувати навички практичного засвоєння форми іменника родового відмінку з прийменником БІЛЯ; складнопідрядного речення з сполучником ЩО. Розвивати навички практичного утворення прикметника від іменника.
Вправляти у формуванні діалогічного мовлення. Формувати мовленнєву та соціально- комунікативну компетентність. Збагачувати та уточнювати знаня про правила дорожнього руху та права і обов’язки пасажира. Виховувати почуття відповідальності за свої дії в суспільних місцях.

Автор: 

Вчитель - логопед вищої кваліфікаційної категорії, старший учитель Новгородської СЗШІ №38 Донецької обласної ради: Гордіюк Н. М

Джерело: 

з досвіду роботи

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі