Користувацький вхід

Останні публікації

Позакласне заняття «Поезія – це свято»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Сьогодні змінюється підхід до національного та патріотичного виховання студентів: говоримо про формування національної свідомості, прилучення студентської молоді до загальнолюдських цінностей, які легше засвоюються через духовну культуру свого народу.
Українська національна свідомість – це відчуття й усвідомлення гордості за належність до своєї нації. Національна свідомість формується успішно у тих учнів, а потім і студентів, які, починаючи ще з родини, школи, вищих навчальних закладів, користуються рідною мовою, охоче вивчають історичне минуле України, рідного регіону, міста, селища, де вони народилися і проживають. У цьому їм сприяє літературне краєзнавство. Воно сконцентровує всю багатогранну діяльність студентської молоді на загальнонаціональні завдання, проблеми, стимулює до плідної праці.
Мета роботи викладача вбачається у з’ясуванні й обґрунтуванні оптимальних підходів щодо впровадження літературно-краєзнавчого матеріалу на заняттях з літератури у ВНЗ I-II рівнів акредитації Одещини.

Автор: 

Присяжнюк Надія Анатоліївна
викладач української філології
вищого навчального комунального закладу «Балтське педагогічне училище» Одеської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі