Користувацький вхід

Розробка бінарного уроку за професією "машиніст холодильних установок" ІІ ( другий ) розряд з предметів "Холодильне обладнання та його експлуатація" та "Технологія використання холоду"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Бінарні уроки - одна з форм реалізації міжпредметних зв'язків і інтеграції знань з кількох предметів. Це нетрадиційний вид уроку. Бінарний урок по своїй природі є однієї з форм проекту, а саме, звичайно це міжпредметний, внутрішній короткостроковий чи середньої тривалості проект. Бінарні уроки дозволяють інтегрувати знання з різних областей для рішення однієї проблеми, дають можливість застосувати отримані знання на практиці.
Мета бінарного уроку - створити умови мотивованого практичного застосування знань, навичок і умінь, дати можливість побачити результати своєї праці й одержати від них радість і задоволення.
В проведенні бінарного уроку приймають участь кілька викладачів або один викладач , який читає два предмета.
В представленому матеріалі поєднані предмети професійно-теоретичної підготовки з професії "Машиніст холодильних установок", а саме Холодильне обладнання та його експлуатація й Технологія використання холоду.

Автор: 

Маркіна Ірина Генадіївна
заступник директора з навчальної роботи, викладач професійно-теоретичних дисциплін
Державний навчальний заклад "Чортківське вище професійне училище"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі