Користувацький вхід

«Тестовий контроль навчальних досягнень учнів 7 класу на уроках зарубіжної літератури»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Не претендуючи на незаперечну істину та не відкидаючи ефективність інших тестових програм, я все ж хочу поділитися досвідом використання тестової системи ,,Test-W2” як простої, надійної, ефективної системи, за допомогою якої можна не тільки контролювати рівень знань учнів , а й залучати їх до створення власних тестів, виконувати різноманітні навчальні цілі , підвищувати рівень зацікавленості учнів у вивченні предмета тощо. Учні залюбки працюють із даною системою.
Користуватись тестами дуже просто: на поставлене запитання потрібно знайти правильні відповіді. Після закінчення тесту виставляється оцінка в залежності від відсотка правильних відповідей. Кількість запитань і час, відведений для тестування можна змінювати. Використання даних тестів дуже ефективне при підготовці учнів до кількість пройдених питань. Використання комп'ютерних тестів дозволяє більш ефективно здійснювати перевірку знань учнів.
Пропоную тестові завдання , розроблені мною .
Зарубіжна література 7 клас . теми:
О'Генрі «Останній листок» , Д. Олдрідж «Останній дюйм» , В.Биков «Альпійська балада», тема «Історичне минуле в літературі », В.Скотт «Айвенго », Г.Уелс «Чарівна крамниця», «Билини та балади »
Файли створені у форматі «АТS». Для початку роботи потрібно встановити програму Test-W2, конвертувати файли і можна розпочинати роботу

Автор: 

Кулачевич Василь Леонідович ,вчительзарубіжної літератури Ненадихівського НВО "ЗОШ І-ІІст.-дитячий садок"

Використання даних тестів дуже ефективне при підготовці учнів до уроків різних типів, включаючи контрольні

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі