Користувацький вхід

урок на тему:Творчість І. Котляревського — новий етап у розвитку національного самоусвідомлення. Драматург і театральний діяч. Історія створення «Енеїди». Сюжет твору.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Тема. Творчість І. Котляревського — новий етап у розвитку національного самоусвідомлення. Драматург і театральний діяч. Історія створення «Енеїди». Сюжет твору.
Мета: відновити в пам’яті дітей історичні відомості про становлення і розвиток нової української літератури; познайомити школярів із життєвим і творчим шляхом І. Котляревського, його роллю у розвитку української літератури та культури; познайомити із історією створення поеми «Енеїда»; розвивати діалогічне та монологічне мовлення, вміння аналізувати й узагальнювати історичні факти, робити висновки, грамотно висловлювати власні думки, почуття; виховувати любов до рідного краю, до свого народу; шанобливе ставлення до національних надбань, шану до творчості І. Котляревського – першого класика української літератури.
Тип уроку: урок-дослідження.
Обладнання: презентація «Життя і творчість І. Котляревського»; карта «Україна наприкінці XVII ст.»; репродукції до життя і творчості І. Котляревського; дидактичний матеріал.

Автор: 

Катькало Людмила Борисівна, учитель української мови і літератури Бобрівницької ЗОШ І-ІІ ступенів

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі