Користувацький вхід

Сценарій свята «Родина як зірка єдина»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація

Розробка відкритого виховного заходу спрямована на виховання любові до своєї родини, піднесення патріотичного духу серед молодших школярів.
Під час виховного заходу учні згадують нещодавні та вже минулі події, що відбувалися в їх родинах. Цікаві факти з дитинства батьків, пісні, танки не залишають байдужим жодного глядача
Учні усвідомлюють необхідність збереження та подальший розвиток культурних надбань українського народу; необхідність толерантного ставлення до всіх членів родини.
Виховний момент простежується протягом усього заходу. При проведенні свята спрямовується увага на сімейне виховання. Розширюється кругозір і обізнаність учнів про пращурів.Розглядається родинне дерево кожної сімʼї (презентація).
Використовуються різноманітні форми роботи з аудиторією. Серед них: показ презентації, міні-сценки,конкурси. Виховна година супроводжується виступом танцювального колективу (учнів 2 класу) та піснями , виконаними дітьми 2 класу та батьків.
Розробка виховного заходу може бути використана в роботі вчителів початкових класів,вихователів ГПД та педагогів- організаторів.

Автор: 

Геденко Ганна Василівна
вчитель початкових класів
навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний заклад» с. Лісне

Джерело: 

Інтернет -ресурс
Книга "Тайна твого імені"
Журнали "Початкове навчання"."Початкова школа"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі