Користувацький вхід

Збірник тестових завдань «Інформатика та інформаційні технології» для програми «MyTEST – XPro»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Збірка тестових завдань
з предмету «Інформатика та інформаційні технології»
для організації контролю навчальних досягнень учнів засобами програми MyTestXPro
Головним структурним елементом як кожного уроку, так і всього процесу навчання, є контроль знань учнів. Одним із напрямків його вдосконалення є тестова технологія.
Для створення і проведення комп'ютерного тестування, збору та аналізу результатів, виставлення оцінки за вказаною в тесті шкалою, використовується система програм MyTestXPro, що має ряд переваг.
Окремі функціональні модулі (Модуль тестування (MyTestStudent), Редактор тестів (MyTestEditor), Журнал тестування (MyTestServer)). Простота створення тестів. Зручний інтерфейс. Дев'ять типів завдань. Локальне та мережеве тестування. Необмежена кількість завдань. П'ять формулювань питання. Налаштовувана система оцінювання. Різні режими тестування. Багаті можливості форматування тексту. Можливість прикріплювати зображення і звук. Зручна функція вибірки завдань. Можливість перемішування завдань і варіантів. Обмеження часу і кількості запусків. Величезна кількість налаштувань процесу тестування та роботи програми. Допомога в аналізі результатів. Один тест - один файл. Файл з тестом зашифрований і стиснутий. Багатомовний інтерфейс. Безкоштовна для некомерційного використання.
При створенні тестів використовуються дев’ять типів завдань: одиничний вибір, множинний вибір, встановлення порядку, встановлення відповідності, вказівка істинності чи хибності тверджень, ручне введення числа, ручне введення тексту, вибір місця на зображенні, перестановка букв.
Тестова перевірка дозволяє: раціонально використовувати час уроку; охоплювати великий обсяг матеріалу; швидко встановлювати зворотній зв’язок з учнями і визначати рівень засвоєння матеріалу; одночасну перевірку знань учнів усього класу, формувати мотивацію для підготовки до кожного уроку; суб’єктивність у виставленні оцінок.

Автор: 

Викладач інформатики Юрченко Л.М.

Допоможіть будь ласка знайти програму факультативу з української літератури " Загальнокультурний контекст вивчення української літератури у 8-9 кл., автор Шевченко З.

Можна було викласти тести і у форматі програми MyTestX *.mtf

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі