Користувацький вхід

Матеріали на огляд – конкурс дитячих закладів оздоровлення та відпочинку пришкільного табору з денним перебуванням «Струмочок» при Корюківській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


3

Звіт про роботу пришкільного табору з денним перебуванням «Струмочок»

З метою організації дозвілля та відпочинку учнів 1 – 7 класів у Корюкіська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 було створено пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням «Струмочок».
Організація літнього табору – це психолого-педагогічна та господарсько-адміністративна діяльність, що передбачає повну відповідальність за фізичне життя, психічне та духовне здоров’я дітей , їх повноцінний відпочинок і розвиток.
Специфічними є час і місце цієї роботи. Канікули це час, коли діти по-іншому сприймають довкілля і все, що з ними відбувається. В умовах відпочинку у дітей зовсім інші потреби, очікування, ніж у навчальний час. Очікування канікул – це мрії про улюблені заняття та, зрештою, бажання досхочу погратися, зустрітися з друзями і просто погуляти.
Пріоритетними напрямками роботи табору в нашій школі є оздоровлення, виховання і розвиток дітей. Сьогодні це добре налагоджений процес, який незважаючи на певний досвід, з кожним роком усе більше удосконалюється.

Автор: 

Помаз Лариса Леонідівна
директор пришкільного табору з денним перебуванням
“ Струмочок" при Корюківській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі