Користувацький вхід

Комплексна програма Науково-педагогічного проекту розвитку дітей «Росток» – ключ до школи майбутнього

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Прилуцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського 12-тий рік успішно проводить дослідно-експериментальну роботу за темою «Забезпечення саморозвитку особистості школяра шляхом виконання діяльнісної технології». Можливості для організації навчально-виховного процесу на принципах розвивального навчання відкриває науково-педагогічний проект «Росток» (автор і науковий керівник Пушкарьова Тамара Олексіївна, кандидат педагогічних наук, професор, заступник директора Інституту інноваційних технологій).
Цим експериментом охоплено 550 шкіл України, проте в Чернігівській області ми єдиний заклад, який так давно працює над даним проектом.
Провівши комплекс психологічних досліджень в класах, що навчаються за традиційною програмою та «ростківцями» ми отримали певні результати.
НПП «Росток» впливає не лише на інтелектуальний потенціал учнів, а й на особистість дитини загалом, відбувається не тільки накопичення знань та вмінь, а й постійне збагачення механізму самореалізації кожного учня.

Автор: 

Кіча Ірина Валеріївна
заступник директора з навчально-виховної роботи
Прилуцької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі