Користувацький вхід

Конспект лекцій з дисципліни "Інформатика"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Конспект лекцій розрахований на вивчення дисципліни "Інформатика" у вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації, які здійснюють підготовку на основі базової загальної середньої освіти.
Зміст дисципліни "Інформатика": сукупність двох взаємопов'язаних компо¬нентів: теоретичного і практичного. Теоретична частина спрямована на формування основ інформаційної культури, навичок аналізу і формалізації предметних задач. Практичний аспект пов'язаний з формуванням навичок роботи з готовим програмним забезпеченням, написанням програм однією з конкретних мов програмування
Мета курсу: формування основ інформаційної культури, яка забезпечує можливість подальшого широкого використання здобутих знань і вмінь як при вивченні теоретичних основ інформатики, так і при вивченні інших предметів. Вивчення основ інформатики як фун-даментальної галузі наукового знання, формування наукового світогляду студентів. Формування уявлень про становлення інформаційного суспільства та його ціннос¬тей, навчання студентів основ алгоритмізації, загальних методів розв'язування задач. Дати уявлення про інформаційні процеси в природі і суспільстві.

Автор: 

Бряник Оксана Володимирівна, викладач, Гірничий коледж ДВНЗ "Криворізький національний університет"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі