Користувацький вхід

Біологічний словник для поглибленого вивчення курсу біології середньої школи.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета посібника - допомогти учителям біології в організації ведення біологічних словників при вивченні поглибленого курсу біології в 8-9 класах. Представлено основні терміни, поняття та визначення для формування, узагальнення та контролю знань учнів за програмою поглибленого вивчення біології. Матеріал викладено в порядку вивчення програмного матеріалу по відповідних розділах і темах курсів біологія тварин та біологія людини.
Викладено основні змістовно важливі, труднодоступні та іншомовні терміни. Звернено увагу на визначення, що розглядаються поза стандартного та академічного рівня викладання біології.
Рекомендовано для класів з поглибленим викладанням біології, підготовки учнів до участі в біологічних олімпіадах, написанні контрольних робіт конкурсу-захисту МАН, складання тестів ЗНО та інших інтелектуальних змаганнях біологічного напрямку.

Автор: 

Цвященко Петро Карпович, учитель біології вищої категорії, вчитель-методист Смілянський НВК "Ліцей - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів "Лідер" Смілянської міської ради Черкаської області

Джерело: 

Авторська розробка

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі