Користувацький вхід

Прибутки аграрних підприємств Хмельниччини та система економічних знань учнів ПТНЗ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Нині зростати можуть лише конкурентоспроможні підприємства. Важливо не лише виробити продукцію, але й успішно її реалізувати. Прибуток являється найважливішим показником роботи підприємства, джерелом його життєдіяльності.
Молода людина, яка виходить зі стін навчального закладу, повинна не просто бути озброєною теоретичними знаннями та мати практичні навички, вона повинна бути носієм сучасної фінансової культури та сповідувати філософію багатства та успіху.
Сучасні економічні перетворення в суспільстві потребують від молоді здатності швидко адаптуватися в самостійному житті, застосовувати отримані знання в практичній діяльності, реалізувати свої здібності, цілеспрямовано використовувати власний потенціал як для самореалізації, так і в інтересах суспільства, держави.
Кінцевий фінансовий результат діяльності підприємства – прибуток (збиток), є сумою результату від реалізації продукції, робіт і послуг основного виду діяльності, результату від іншої реалізації та сальдо інших доходів і витрат. На жаль, в сучасних умовах збільшення прибутку аграрними підприємствами Хмельниччини є складним питанням.

Автор: 

Боровик Наталія Вікторівна
викладач
ДНЗ «Лісоводський професійний аграрний ліцей» Хмельницької області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі