Користувацький вхід

Усний твір-роздум за власним спостереженням «Цілюща сила церковного дзвону» (урок зв’язного мовлення з української мови для 6 класу)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

1. Навчальний предмет. Українська мова.
Розділ. Числівник як частина мови.
Відмінювання числівників.
Тема. Зв’язне мовлення. Усний твір-роздум за власним
спостереженням на тему: «Цілюща сила церковного дзвону».
Тип уроку: комбінований урок.
2. Вчитель української мови та літератури Чорногородської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів, Макарівського району, Київської області, Гордіна Наталія Миколаївна.
3. Програма для загальноосвітніх шкіл. Українська мова. К.: Перун. 2005.
4. Мета: навчити учнів писати твори-роздуми, сприяти зміцненню навичок вимови і правильного відмінювання числівників, розширювати пізнавальну компетентність; розвивати мовленнєво-комунікативні вміння створювати усні твори-роздуми за власними спостереженнями та культуру усного зв’язного мовлення, удосконалюючи комунікативну компетентність; сприяти розширенню соціальної компетентності учнів (співпраця, робота в команді, активність); створити умови для розвитку самоосвітньої компетентності (самоконтроль за власною діяльністю); формувати компетентне ставлення до свого здоров’я через усвідомлення; виробляти рефлексивно-ціннісну звичку оцінювати власну мовленнєву діяльність з погляду відповідності загальнолюдським моральним нормам та естетичним критеріям.
5. Обладнання: мультимедійна презентація, касета із записами церковного дзвону, роздавальний матеріал для роботи в групах, підручник О. Глазової, Ю. Кузнєцова «Рідна мова» для 6-го класу.

Автор: 

Гордіна Наталія Миколаївна
вчитель української мови та літератури
Чорногородської філії опорного навчального закладу Бишівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Макарівської районної ради

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі