Користувацький вхід

Урок "Металургійна промисловість України"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета: - сформувати знання про металургійну промисловість
України як галузь спеціалізації економіки країни; встановити особливості технологій виробництва в чорній та кольоровій металургії, форми організації виробництва в металургійній галузі; основні райони і центри чорної та кольорової металургії , вплив металургійного виробництва на довкілля; проблеми та перспективи розвитку металургійної галузі в Україні, роль приватного капіталу в розвитку галузі.
- розвивати вміння і навички роботи з картографічними джерелами, статистичною інформацією, вдосконалювати вміння працювати в групах, самостійно здобувати знання за допомогою Інтернет - джерел, підручника і тематичних карт атласу;
- виховувати в учнів економічну грамотність, позитивне ставлення до вітчизняного виробництва , комунікабельність, толерантність, повагу до думок однокласників.

Тип уроку: урок засвоєння нових знань.
Обладнання: карта металургійної промисловості України, презентація «Металургійна промисловість України», фільм «Криворіжсталь», атласи, контурні карти.

Автор: 

Зеліневич Л.О.,вчитель географії Ватутінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Ватутінської міської ради Черкаської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі