Користувацький вхід

Збірка тестових завдань з предмета «Основи галузевої економіки і підприємництва»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Збірка тестових завдань з предмета "Основи галузевої економіки і підприємництва" - результат роботи творчої групи з розроблення завдань для проведення обласного етапу олімпіади з даного предмета.
Тестові завдання з предмета «Основи галузевої економіки і підприємництва» для учнів закладів професійно-технічної освіти розроблені відповідно до робочих навчальних програм з предмета, зміст яких в закладах Житомирської області погоджений з підприємствами-замовниками робітничих кадрів.
Членами творчої групи відібрані до збірки тестові завдання закритої форми із запропонованими відповідями та відкритої форми з вільно конструйованими відповідями, з 14 тем предмета. Дані правильні відповіді на поставлені питання тестових завдань.
Вказується використана для складання тестів література.
Система запитань до кожної теми спрямована на розвиток мислення, творчих здібностей учнів, стимулювання пам'яті, креативної й асоціативної уяви, дають змогу зосередити увагу учнів на головних і обов’язкових для засвоєння положеннях змісту предмета «Основи галузевої економіки і підприємництва».
Об’єм та зміст тестових завдань дозволяє використовувати їх широким колом педагогічних працівників, викладачами економічних дисциплін під час закріплення та контролю навчальних досягнень учнів, слухачів при опануванні знаннями предмета як з окремих тем, так і загалом з предмета, а також під час підготовки та проведення олімпіад, конкурсних змагань з предмета учнів, які опановують різні професії.
Матеріали розглянуті, схвалені та рекомендовані для поширення в ПТНЗ області на Навчально-методичній раді Навчально-методичного кабінету
професійно-технічної освіти у Житомирській області (протокол № 1 від 30.01.2018 р.)

Автор: 

Викладачі предмета «Основи галузевої економіки і підприємництва» Леонець Л.В. (Андрушівський професійний ліцей); Сідлецька О.П. (Любарський професійний ліцей); Солякова Т.В. (Головинське вище професійне училище нерудних технологій; Яковець О.П. (ДПТНЗ «Радомишльський професійний ліцей»

Приєднайте до публікації, будь ласка, анонсовану Вами збірку (файл з матеріалом).

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі