Користувацький вхід

Займенники 3-ї особи однини і множини

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Презентацію складено відповідно до програми з української мови . Вона призначена для допомоги вчителю при підготовці до уроку. Спираючись на цей матеріал , учитель має дати поняття про нову частину мови – займенник вчити змінювати займенники 3-ї особи однини і множини за відмінками, продовжувати формувати навички роздільного написання займенників з прийменниками, вчити правильно вживати займенники в усному та писемному мовленні,добирати займенники за змістом, використовувати у реченнях , текстах, з’ясовувати роль таких займенників у мовленні.
Використання вправ під час раціонального поєднання різних форм організації роботи (індивідуальної, групової, парної , колективної) створює умови для одночасної роботи з доступним матеріалом для учнів з різним рівнем навченості, сприяє засвоєнню мовних знань.
Виконання пропонованих вправ збагатить мовлення учнів особовими займенниками, дасть можливість досягти найважливішої мети вивчення курсу рідної мови – формування мовленевої особистості молодшого школяра. Тому робота з особовими займенниками залишається у центрі уваги учителя при вивченні теми «Займенник».

Автор: 

Половинка Раїса Дмитрівна, вчитель початкових класів Ватутінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Ватутінської міської ради Черкаської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі