Користувацький вхід

ТВОЯ, КОБЗАРЮ, СЛАВА НЕ ВМРЕ, НЕ ПОЛЯЖЕ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета - ознаймити учнів з життям і творчістю Т. Г, Шевченка,осмислення періодів життя Шевченка, виховувати усвідомлення того, що героізм і мужність – ознаки українського козацтва, заповідані нам нащадкам, як духовний спадок, виховувати розуміння значення історічної пам’яті в житті сучасного суспільства.
Даний матеріал поданий для використання в роботі вчителів - предметників, класних керівників, заступників з виховної роботи, педагогів-організаторів.

Автор: 

Мазурок Світлана Іванівна, педагог-організатор Жашківський заклад загальної сернедньої освіти I-III ступенів № 4 Жашківської міської ради Черкаської області

Джерело: 

Авторський матеріал

Додайте файл з матеріалом до Вашої публікації.

Файл додали. Чи можемо очікувати на сертифікат? Термін отримання сертифіката? Дякуємо.

1. Сертифікат формується відразу після створення публікації, якщо все вірно зробили.
2. Очікувати його не треба - він сам нікуди не ходить. Ви самостійно його шукаєте у Реєстрі електронних версій сертифікатів: http://metodportal.com/sertif/reestr-e
3. Якщо щось не виходить - читаємо уважно інструкції:
http://metodportal.com/node/2277
http://metodportal.com/node/4697

Доброго дня. Вибачте, у нас знову проблема. Сертифікат ми бачимо, але при роздрукуванні не має рамки та назви - методичний портал, сертифікат. Дякуємо за розуміння.

Коли Ви задаєте друк сторінки у браузері там є додаткові налаштування і треба поставити галку навпроти пункту приблизно такого змісту "Друк фону" чи "Фонові зображення".

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі