Користувацький вхід

Урок ритміки 7 клас

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок з ритміки , проведений в 7 класі спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату в 2018-2018 навчальному році. Презентація до уроку на тему "Відкритий урок з ритміки. 7 клас. «Танець, рух , здоров`я».
Мета: навчальна – повторити та закріпити раніше вивчений матеріал; комплекс хореографічних вправ; музично-рухові ігри; народні танці – білоруський та угорський; формувати навички руху під музику; показати дітям, як танець, рух сприяє збереженню та формуванню фізичного здоров`я та психофізичного стану.
Корекційно-розвиваюча – розвивати в учнів уміння показувати в різних рухах основні засоби музичної виразності; розвивати творчу уяву в учнів, відпрацьовувати навички творчого самовираження. Сприяти укріпленню психічного та фізичного здоров`я засобами ритміки, працювати над формуванням правильної постави, красивої ходи, розвивати загальну та мілку моторику, знижувати психологічне навантаження в процесі руху та гри.
Виховна – виховувати інтерес до занять ритмікою, естетичний смак (уміння бачити красу руху під час танцю), сприяти вихованню почуття колективізму, віри в свої сили, в себе.

Обладнання: телевізор, компьютер, музичний центр, маленькі м`ячі, ударні музичні інструменти.
"

Автор: 

Клименко Ніна Миколаївна

Для отримання сертифікату Ви повинні поставити галку навпроти пункту "Погоджуюсь з правилами. Підтверджую своє авторство на матеріал".
Замовлення сертифіката (докладна інструкція): http://metodportal.com/node/2277

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі