Користувацький вхід

Збірка тестових завдань для перевірки рівня знань з самостійної роботи студентів з дисципліни «Технологія і організація перевезень»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Автомобільний транспорт відіграє велику роль в розвитку економіки України. Надання якісних автомобільних послуг в ринкових умовах потребує якісної підготовки фахівців в цій галузі. Саме таке завдання стоїть перед викладачами нашого коледжу. Однією з головних дисциплін в галузі автомобільних перевезень є «Технологія і організація перевезень». Основними розділами з цієї дисципліни є вантажні та пасажирські перевезення. Після вивчення теоретичного курсу студенти даної спеціальності виконують практичні завдання з навчальної практики, щоб таким чином закріпити свої теоретичні знання практичними навичками. Ці практичні завдання потребують знання відповідної професійної термінології, визначень, вміння застосовувати при розрахунках необхідних показників відповідні формули, отримувати результати та вміти зробити висновки.
Разом з аудиторними заняттями з дисципліни, згідно з програмою, студенти також мають опрацювати самостійно теми, які передбачено в програмі. Для якісної підготовки та покращення знань з тем призначених для самостійної роботи студентів під час навчання і створена методична розробка. Теми з СРС відповідають рівню професійної підготовки студентів навчального закладу, та дозволяють студенту і викладачу швидко визначити рівень знань з СРС .

Автор: 

Наталія Володимирівна Давидова викладач спецдисциплін Дніпровського транспортно-економічного коледжу

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі