Користувацький вхід

КОНСПЕКТ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ ДІТЕЙ МОЛОДШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ «ПОДОРОЖ УКРАЇНОЮ» (формування основ духовно - моральних якостей + народознавство)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета: Збагатити знання дітей про Україну як державу, що в ній живе український народ (дівчата – українки, хлопчики - українці), про національні символи – Герб, Прапор, Гімн. Вчити називати наше місто – Попасна, впізнавати його на картинках. Продовжити знайомити з українським національним одягом: жіночим (вишита сорочка, спідничка, корсетка, віночок, стрічки, намисто) та чоловічим (шаровари, вишита сорочка, пояс, шапка). Формувати бажання передавати свої знання про Україну шляхом розповідання прислів’я. Розширити знання дітей про український віночок, як дівочий оберіг, його призначення та елементи на ньому (квіточки, стрічки). Закріпити вміння працювати в колективі, викладати квіточки та стрічки. по колу.
Розвивати пізнавальний інтерес, мовлення дітей, пам'ять, увагу, мислення. Виховувати любов до своєї Батьківщини, до її традицій, символів, гордість за народ, який проживає в Україні.
Словникова робота: Герб, Прапор, Гімн, сорочка, спідничка, віночок, стрічки, намисто, шаровари.

Автор: 

Шевякова Ірина Анатоліївна вихователь Попаснянського ДНЗ№1

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі