Користувацький вхід

Урок

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Методичною метою уроку професійно-практичної підготовки з теми «Моделювання та розкрій спідниць прямого силуету» є ефективне засвоєння учнями нового матеріалу. Досягти зацікавленості, прагнення до навчання учнів з професії «Кравець, закрійник» майстер виробничого навчання може лише вмілою організацією навчального процесу. Найбільш ефективні результати групової навчальної діяльності учнів уроку виробничого навчання з професії «Кравець, закрійник» можна отримати при організації роботи учнів у мікрогрупах. Запропонований варіант методичної розробки уроку виробничого навчання бажано використовувати на уроках типу удосконалення умінь і знань.
Ефективність уроку, певною мірою, залежить від вмілої організації і проведення вступного інструктажу, який обов’язково включає у собі особистий показ майстра виробничого навчання практичних прийомів по зняттю мірок на індивідуальну фігуру, побудові креслення та розкладки лекал на тканині спідниці, з урахуванням ТУ. Побудований таким чином урок, дозволяє досягти зростання активізації пізнавальної і трудової діяльності учнів, якості засвоєння знань та умінь учнів, виконання учнівської норми часу, формує в учнів не тільки вміння лаконічно і чітко висловлювати свої думки, а й не допускати дефектів під час розкрою спідниці.
Вважаю, що проведення уроку в такій формі буде цікавим та корисним для учнів в подальшій самостійній праці майбутніх працівників швейного виробництва.
Байбатирова Наталя Анатоліївна ХВПУ сервісу та дизайну майстер виробничого навчання професії Кравець. Закрійник

Автор: 

Байбатирова Наталя Анатоліївна майстер виробничого навчання з професії Кравець.Закрійник. ХВПУ СЕРВІСУ ТА ДИЗАЙНУ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі