Користувацький вхід

Методичні матеріали підготовки та проведення відкритого практичного заняття «Підготовка робочого місця продавця та обслуговування покупців товарами комплексу культурно - побутового призначення в магазині»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

В умовах ринкових відносин, які склалися в нашій країні за останні роки, процес торговельного обслуговування покупців стає найважливішим об'єктом контролю та економічного аналізу в підприємствах торгівлі. Одним з основних показників, що характеризують процес обслуговування покупців, є рівень якості торговельного обслуговування. Тож в умовах ринкової конкуренції велике значення приділяється торговельному обслуговуванню, так як від якості і підвищення рівня торгового обслуговування залежить ефективна торгова діяльність будь-якого підприємства, основним показником якої є розмір прибутку.
Для дослідження якості торговельного обслуговування покупців у магазині та шляхи її підвищення використаємо кейс та його розв’язання за
методом ситуаційно - рольових ігор Мета методу в тому, щоб у вигляді інсценування створити правдиву торгову ситуацію і потім дати можливість оцінити вчинки й поведінку учасників гри.
Один із різновидів методу інсценування — рольова гра. → Учасники виконують роль так, як самі вважають за потрібне, самостійно визначаючи стратегію поведінки, сценарій, плануючи результат. Основне завдання — проявити творчі здібності до рішення несподівано виникаючих актуальних проблем з обслуговування покупців товарами культурно побутового призначення

Автор: 

Бирганова Надія Василівна
майстер виробничого навчання
Полтавського комерційного технікуму

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі