Користувацький вхід

Дидактичні матеріали з теми "Трикутники"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Пояснювальна записка
Компетентнісний підхід в освіті пов'язаний з особистісно орієнтованим і діяльнісним підходами до навчання, оскільки стосується особистості учня й може бути реалізованим і перевіреним тільки в процесі виконання конкретним учнем певного комплексу дій. Необхідно розроблювати систему контролю та корекції процесу формування компетентностей учня; формувати вміння й навички самоконтролю й самооцінки.
Значення самостійних робіт, диктантів та тестів даної розробки полягає в тому, що вони дають учителю можливість отримати інформацію про знання учнів за короткий проміжок часу та своєчасно проводити відповідну роботу щодо усунення недоліків у знаннях учнів класу в цілому або окремих учнів, а також сприяють систематизації знань з вивченої теми. Дидактичні матеріали можна використовувати як під час підведення підсумків уроку, так і під час перевірки домашнього завдання. Як правило, аналіз виконання завдань проводиться безпосередньо після завершення роботи шляхом само- або взаємоперевірки, одночасно повторюються поняття та терміни, що були вивчені.

Автор: 

Нарожна Тетяна Миколаївна, учитель математики та фізики ззсо І - ІІІ ступенів №2 Тростянецької міської ради Сумської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі