Користувацький вхід

Методична розробка з всесвітньої історії на тему: «Причини, характер, періодизація Другої світової війни. Характеристика основних подій початкового періоду Другої світової війни»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Методична розробка даної теми дає можливість систематизувати, узагальнити та поглибити знання студентів із декількох тем, зокрема і тих, що вивчалися на попередніх заняттях. Дає можливість студентам, базуючись на отриманих знаннях попередніх тем, самостійно визначати причини Другої світової війни, а також орієнтуватись в країнах-агресорах та демократичних країнах. Прослідковувати зміни в розстановці військово-політичних сил противників у ході всієї війни. Дає зрозуміти студентам, що приєднання Радянським Союзом територій сусідніх країн було здійснено насильницьким шляхом і що приєднання Росією Криму та нинішній розвиток подій на Сході України – це продовження тієї самої політики, яку проводило сталінське керівництво. Дозволяє студентам усвідомити, що лише компроміс, досягнення згоди і порозуміння демократичних сил у спільних діях проти агресора може забезпечити тривкий і стабільний мир.
Реалізація мети даної теми відбувається через впровадження фронтальних технологій активного та інтерактивного навчання; забезпечує широке використання наочності для реалізації головного завдання курсу, як на поточному етапі підготовки, так і в цілому матеріалів дисципліни:
 формування історичного мислення, наукового світогляду;
 набуття навичок науково-історичного аналізу;
 виявлення логіки та об’єктивних закономірностей історичного процесу;
 виховання високого рівня культури, громадянської відповідальності, національної гідності, патріотизму.

Автор: 

Синявський Володимир Іванович, викладач історії та суспільствознавства Державного вищого навчального закладу "Бердичівський коледж промисловості, економіки та права"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі