Користувацький вхід

Підсумкове заняття з грамоти у старшій групі «ПОДОРОЖ В КРАЇНУ МРІЙ»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



Мета: У цікавій ігрові формі узагальнити знання дітей з грамоти отримані на протязі року. Закріплювати вміння малят робити звуковий аналіз слів.
Удосконалити знання про особливості приголосних звуків (тверді, м’які).Закріпити поняття дітей про речення, слово, склад. Формувати вміння визначати послідовність звуків у словах на слух. Спонукати малят утворювати нові граматичні форми з додаванням звуків, складів. Перевірити вміння дітей придумувати слова на заданий звук. Закріпити знання дошкільнят про букви, називати їх алфавітну назву. Удосконалювати вміння читати слова та цілі речення. Перевірити вміння малят визначати який звук пропущений в слові, під час гри « Збери горох », називати та обґрунтовувати відповідь. Закріпити
вміння дошкільнят писати знайомі букви друкованими літерами. Удосконалювати вміння дітей складати детальні й цікаві розповіді (опис дерев). Закріпити знання дітей що до казок, вміння відгадувати загадки про казки, знати назву, автора, детальний зміст форму написання (вірш, чи проза).
Удосконалювати мову під час складання дітьми правильних речень та вміння висловлювати свою думку, мрію, побажання.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі