Користувацький вхід

Конспект заняття

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація:Автор конспекту Христоєва Наталія Сергіївна - вихователь "Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №294. Конспектзаняття-розваги розроблено та запропоновано для роботи з дітьми старшого дошкільного віку.

Зміст конспекту направлений на до формування інтересу до роботи майстрів українського декоративно – ужиткового мистецтва: писанкарів, різьбярів, гончарів, вишивальниць.
Поставлені завдання формують у вихованців навички сприйняття творів різноманітних видів мистецтва. Діти вчаться вмінню розрізняти види декоративно – ужиткового мистецтва; закріплювати вміння працювати з глиною, робити декупаж, вишивати, розпису на дерев’яних предметах; виховувати любов до ручної праці, повагу до робот майстрів декоративно – ужиткового мистецтва; виховувати любов до гри на народних інструментах та українського танцю та співу.

Шляхом залучення дітей до творів мистецтва у дітей виховується: почуття прекрасного, любов до рідного краю через образотворче мистецтво, музику, поезію.

Автор: 

Христоєва Наталія Сергіївна, вихователь комунального закладу "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 294 Харківської міської ради"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі