Користувацький вхід

Тематичний план з англійської мови для студентів немовних факультетів

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Наразі існує суспільна необхідність використання іноземної мови як додаткового засобу спілкування, так і з її роллю як засобу загального розвитку особистості. Отже, іноземну мову необхідно вивчати для того, щоб підвищити свій рівень професійного розвитку, розширити лінгвокультурний кругозір, отримати знання, необхідні для розуміння та вміння висловлювати думки та точки зору з конкретних проблем професійної направленості.
Вивчення іноземної мови у закладах вищої освіти країни є однією з провідних складових навчального процесу. Без знання міжнародної іноземної мови неможливі економічні, суспільно-політичні та культурні відносини між світовими країнами на високому рівні. Тісні зв’язки та взаємопроникнення різних наукових напрямків у всі сфери життя є тим базисом, що сприяє повноцінному розумінню нових знань, формуванню навичок і розвитку вмінь. Міжнаукові зв’язки також дозволяють узагальнювати та систематизувати мовний і мовленнєвий досвід, що забезпечує повноту знань.

Автор: 

Кравченко Олена Вікторівна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри права та соціально-економічних відносин Кіровоградського інституту розвитку людини

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі