Користувацький вхід

УРОК У 5 КЛАСІ З КУРСУ «ВСТУП ДО ІСТОРІЇ» ЗА ТЕМОЮ «ЗВІДКИ І ЯК ІСТОРИКИ ДОВІДУЮТЬСЯ ПРО МИНУЛЕ» Тема. Про що можна довідатися із сімейного фотоальбому.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Метою уроку визначено: навчити розповідати про історію свого роду, використовуючи сімейний фотоальбом та родинне дерево; викликати інтерес до дослідження історії свого роду; формувати аналітичне мислення учнів, вміння на практиці застосовувати набуті знання з історії України; розвивати вміння працювати в групах та виконувати індивідуальні завдання; виховувати патріотичне ставлення до історії власної родини та історії України.

Автор: 

Вчитель історії Люботинської гімназії №1 Люботинської міської ради Харківської області Смородько В.А.

Джерело: 

Великий тлумачний словник сучасної української мови/Укладач і головний редактор В.Т.Бусел.-К.; Ірпінь: ВТФ «Перун» 2001. -1440 с. Власов В. С. Методика тематичного контролю навчальних досягнень учнів з історії в контексті компетентнісно-орієнтованого навчання. // Історія в школах України. – 2007. – №6. – С.15-22.
Вступ до історії України. 5 клас: Розробки уроків / О.В.Гісем, О.О. Мартинюк . – Харків: Вид-во «Ранок», 2011. – 224 с.
Вступ до історії України. 5 кл. Дидактичні матеріали до курсу. – Харків: Вид. група «Основа», 2006. – 144 с.
Історія України (Вступ до історії): підруч. для 5-го кл. загальноосвіт. навч. закл. / В. С. Власов. – К. : Генеза, 2013. – 256 с. : іл.
Навчальна програма з історії для 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів // Історія і суспільствознавство в школах України: теорія та методика навчання. – 2012. – №12. – С. 3-25.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі