Користувацький вхід

Урок виробничого навчання "Тренування а запалюванні зварювальної дуги та підтримці її горіння"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

У центрі сучасного уроку професійно-практичної підготовки повинні стояти самостійність та ініціатива учнів. Урок виробничого навчання має розкрити потенційні можливості та здібності учнів.
Перед сучасним педагогом стоїть завдання: викликати в учнів бажання до самовдосконалення та інтерес до навчального матеріалу.
Ця методична розробка допоможе провести урок навіть майстру- початківцю.
Даний матеріал представляє собою зміст відкритого уроку виробничого навчання з теми «Устаткування зварювального поста для ручного дугового зварювання» по професії електрогазозварник, де розглянуто тему уроку «Тренування в запалюванні зварювальної дуги і підтримці її горіння».
Методична мета уроку – використання мультимедійних засобів навчання з метою ефективного засвоєння учнями навчального матеріалу.
У методичній розробці викладено форми і методи проведення уроку, технологічні карти, інструкції з техніки безпеки. Для перевірки знань учнів застосовується кросворд та онлайн тести, що дає змогу не лише уявляти окремі етапи технологічного процесу, а й можливість мислити творчо та оригінально.
Дана методична розробка надасть можливість перевірити уміння учнів організовувати своє робоче місце, виконувати запалювання зварювальної дуги, підтримувати її горіння згідно інструкційних карт.

Автор: 

Ємельянов Ігор Григорович, майстер виробничого навчання ПТУ №26 м. Кременчука

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі