Користувацький вхід

Моє рідне місто Кременчук

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

АНОТАЦІЯ
Я в тебе навік закохався, в обіймах живу твоїх рук, місто моє золотаве,місто моє Кременчук. (Микола Волков)
З метою виховання в молоді глибоких національно-патріотичних переконань шанобливого ставлення до історично-культурної спадщини Кременчука, поваги до історії свого міста, героїчних подвигів співвітчизників на фронті, в окупованому місті, в роки розбудови держави та славетного робочого сучасного міста, в нашому навчальному закладі ми кожен рік проводимо заходи присвячені Дню міста. Вшановуємо пам’ять тих, хто загинув за незалежність нашої країни; пишаємось історією міста з усіма його героїчними та трагічними сторінками; привертаємо увагу до збереження пам’яток історії та культури, вчимося цінувати історичні традиції свого народу, досліджуємо рідний край.
Три групи учнів отримали завдання: І група - дослідити історію виникнення міста та його розвиток до Другої світової війни, підготувати повідомлення з презентацією,вірші про виникнення міста, знайти світлини давнього міста та відеоматеріали. ІІ група - розповісти про Кременчук у роки війни та героїчні подвиги кременчужан, презентацію, вірші, фотознімки, відеоматеріали. ІІІ група – повідомлення з презентацією про сучасне місто, вірші, світлини, відеоматеріали. Кожна група намалювала карту Кременчука: давнього воєнного та сучасного і позначила на ній визначні місця
Всі ми розуміємо наскільки важливе для нас минуле. Кожен учень повинен знати, як зародилось, розвивалось і чим живе зараз рідне місто. Виховний захід дає можливість ознайомитись з історією рідного краю.

Батьківщина — це не тільки рідна домівка, земля, де ми народилися й зросли. У кожної людини Батьківщина асоціюється з дорогим і милим серцю містом.
Це народ, рідна мова, традиції, культура, природа рідного краю — все те, що ми уявляємо, коли говоримо слово «Вітчизна». У будь-якому куточку Батьківщини легко дихається і радісно живеться — тому, хто вважає цей куточок своєю рідною землею.
На мою думку, любити рідну землю означає ставитися до неї з побожністю і повагою. Кожна людина повинна не просто любити рідну землю, але й бути готовою захищати її від ворогів. І це не можливе припущення того, що може статися у невизначеному майбутньому. На жаль, війна прийшла на нашу рідну землю вже сьогодні. Тому священний обов’язок кожного свідомого громадянина України — встати на захист своєї Вітчизни та не допустити її окупації. Любіть рідну землю! Бережіть Україну!
З чого починається любов до Батьківщини
Я вважаю, що любов до Батьківщини починається з любові до її пейзажів, краєвидів. Якщо людина не бачить красу рідного краю й не пишається її природою, вона не здатна любити Вітчизну — свою країну

Автор: 

Козачук Ірина

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі