Користувацький вхід

Конспект уроку з біології на тему:«Вода – найпоширеніша речова на Землі. Здатність води розчиняти інші речовини. Розчини у природі та побуті, приготування розчинів».

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

познайомити школярів з поширенням води у природі та її основними властивостями, наголосити на здатності води до утворення розчинів; ввести нові поняття “розчин”, “розчинність”, “розчинник”, “розчинена речовина”; у ході виконання практичної роботи навчити готувати розчини та пересвідчитися у розчинності деяких речовин у води, а також виявити чинники, що впливають на швидкість розчинення.
Виховна: формувати основні світоглядні ідеї про єдність матеріального світу та багатоманітність його форм; виховувати дбайливе ставлення до природи на основі матеріалу про воду, як найбільшу цінність на Землі; при виконанні практичних завдань сприяти формуванню охайності в роботі та дотриманню правил техніки безпеки.
Розвиваюча: розвивати логічне мислення школярів, уміння порівнювати, використовувати опорні знання та життєвий досвід для опанування новими знаннями, робити висновки, аргументовано доводити свою точку зору; розвивати зацікавленість природничими науками та пошуковий інтерес під час демонстрацій та виконання дослідів.

Автор: 

Шевцова Валентина Володимирівна
вчитель біології
Первомайського ліцею " Перстиж"
Первомайської міської ради
Миколаївської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі