Користувацький вхід

Останні публікації

Методична розробка уроку обладнання та технології зварювальних робіт на тему: "Виконання вертикальних та горизонтальних швів"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

АНОТАЦІЯ

Тема методичної розробки уроку обладнання та технології зварювальних робіт для учнів з професії Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів Електрогазозварник на тему: «Виконання вертикальних та горизонтальних швів» відкриває розгляд загальних питань з прийомів і техніки виконання електродугового наплавлення і зварювання пластин у вертикальному та горизонтальному положеннях шва. У ній розглядаються основні види електродугового наплавлення валиків і зварювання пластин у вертикальному і горизонтальному положеннях шва, регулювання напруги та сили струму, підбору електродів та їх положення під час зварювання.
Особлива увага надається мотивації навчальної діяльності здобувачів освіти, проблемно-пошуковому завданню, актуалізації опорних знань учнів, розвитку їх критичного мислення.
Сприйняття і засвоєння нового матеріалу проводяться методами поєднання розповіді викладача з самостійною роботою учнів.
Методична розробка містить визначені цілі і результати навчання до теми, вимоги до знань і умінь здобувачів освіти, розроблена відповідно до навчальної програми з предмета «Обладнання та технологія зварювальних робіт».

Автор: 
БАРИЛО
Віктор Юрійович
викладач предметів професійно-теоретичної підготовки
Професійно-технічне училище №4 м. Полтави

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі