Користувацький вхід

Останні публікації

Конспект інтегрованого заняття з екологічного виховання для І молодшої групи

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0
Конспект інтегрованого заняття з екологічного виховання для І молодшої групи
Тема: « Подорож на галявину»
Мета: вчити дітей впізнавати і називати предмети та іграшки (дерева, листя, ведмедик, їжачки, яблука, сонечко, хмаринка); добирати й групувати предмети за кольором, встановлювати зв’язки між ними за контрастними ознаками (великий, маленький); ознайомити з тваринами за допомогою іграшок; виконувати завдання за вказівкою дорослого; розвивати вміння зосереджуватися розглядаючи картку, іграшки. Збагачувати активний словник дітей іменниками – назвами рослин (дерева, листя), тварин (ведмідь, їжак), прикметниками (червоний, жовтий), закріплювати кількісні поняття (багато, один); розвивати вміння говорити виразно, досить голосно, не поспішаючи. Виховувати інтерес до природи, добре ставлення до диких тварин, бажання піклуватися.
Матеріал: театральна ширма, ляльковий ведмедик, іграшкові їжачки, хмаринка, сонечко, листочки, яблука (вирізані з картону) червоного кольору.
Попередня робота: спостереження разом із дітьми осінніх явищ у природі; розглядання сюжетної картини «Їжакова родина»; проведення д/г «Знайди такий колір, як у мене», «Що буває червоним, зеленим?», рухлива гра «Сонечко і дощик», лійка з водою, миска.
Автор: 

Усата Олена Володимирівна, вихователь
ЗДО №10 «Білочка», м. Первомайськ Миколаївської обл.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі