Користувацький вхід

Навчаючись, ти – у формі. Lernen – so bleibst du fit.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Шановні колеги, запропонований нижче урок, є одним з уроків до Lektion 13 „Schule und Lernen“ підручника „Das neue Deutschmobil 2“.
Для мовної розминки використана пісенька „Unsichtbar“ (фонограма і слова додаються) із альбому дитячих німецькомовних пісень. (Ці пісеньки являють собою дитячі «переспіви» світових поп-хітів і, мабуть, саме через це є дуже популярними серед моїх учнів)
На етапі повторення матеріалу попередніх уроків, при розвитку навичок читання та поясненні нового граматичного матеріалу використовуються презентації, зроблені в Power Point.
Це - «статичні» таблиці (інформація з’являється відразу), ілюстрації, які є засобом навчання, що забезпечує оптимальне засвоєння матеріалу і його закріплення в пам’яті.
«Динамічні» таблиці (інформація на них з’являється поступово, «порціями») презентують алгоритм утворення певних граматичних конструкцій.
«Підказки» до розмовних тем – короткі повідомлення українською мовою з ілюстраціями. Вони з’являються на мультимедійній дошці «порціями» і вимагають від учнів точного перекладу (з використанням бажаних для вчителя лексики та граматичних конструкцій).

Автор: 

Малько Олександр Якович
учитель німецької мови
спеціалізованої школи "Тріумф"
Київ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі