Користувацький вхід

Дитячі негаразди: лікуємо любов’ю

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Як бути справжнім другом для своєї дитини? Як уберегти її від узалежнення? Як подолати «важкий» характер підлітка? Порадить і допоможе саме ця книжка. Видання вміщує думки і знання, які автор багато разів застосовувала під час практичної психологічної допомоги, психологічного консультування батьків і вчителів, під час терапії узалежнених та співузалежнених осіб, у роботі з «кризовими» клієнтами. Багато викладених тут знань автор зуміла застосувати і до власного життя та родини.

Матеріалами цієї книжки можна скористатися при підготовці батьківських зборів, бесід зі старшокласниками, батьками підлітків. Пропоновані матеріали можуть бути цікавими та корисними для педагогів, психологів, соціальних педагогів, студентів, інтереси яких зосереджені на вирішенні проблем дитинства, батьків та всіх, хто хотів би зрозуміти причини своїх і дитячих житейських негараздів.

Як придбати:

  • Передплатити за Каталогом видань України, який є в кожному поштовому відділені.
     
  • Купити безпосередньо у видавництві «Шкільний світ»: тел. 044 284-25-12; 01014, м. Київ, вул. Бастіонна, 15.
     
  • Замовити книжки поштою за тел. 044 284-24-50 або надіславши sms-повідомлення такого змісту «Хочу замовити книжки» на номер 067 408-84-73 (Зверніть увагу! Мінімальне замовлення складає 2 книжки).
     
  • Надіслати заявку на metodika@meta.ua, обов'язково вказавши контактний телефон (Зверніть увагу! Мінімальне замовлення складає 2 книжки).
     
  • Звернутися в одне з представництв «Шкільного світу».
     
  • Завітати до книжкової крамниці у вашому місті (детальнішу інформацію про магазини див. на карті представництв «Шкільного світу»).
     
  • Оптовим покупцям замовити прайс за адресою: metodika@meta.ua
Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі