Користувацький вхід

Керівнику закладу освіти

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Доброго дня!

Звертаємося до керівників закладів освіти.

Видавництво «Шкільний світ», ураховуючи бюджетні проблеми освітян, зробило крок назустріч своїм постійним передплатникам: знижку 50 % на вигідний комплект «ШКІЛЬНИЙ СВІТ. МЕГАКОМПЛЕКТ», який включає 19 видань за 287,01 грн на місяць для вчителів та адміністрації.

ПРИЄДНУЙТЕСЯ І ВИ!!!

Оформити комплект можна в будь-який час безпосередньо через видавництво, поштове відділення чи on-line на сайті ДП Преса.

Звертаємо вашу увагу, що передплатний індекс «ШКІЛЬНИЙ СВІТ. МЕГАКОМПЛЕКТ» — 99807.

Уже зараз ви можете оформити передплату на дев’ять місяців (квітень— грудень).

Що для цього потрібно зробити?

1. Замовити рахунок зателефонувавши або надіславши SMS-повідомлення на номер (067) 659-3887, або електронною поштою: osvitamodul@gmail.com (з темою Комплект 99807).

2. Оформити on-line передплату на сайті ДП Преса на комплект «ШКІЛЬНИЙ СВІТ. МЕГАКОМПЛЕКТ» — за індексом 99807.

3. Оформити передплату у вашому відділені Укрпошти на комплект «ШКІЛЬНИЙ СВІТ. МЕГАКОМПЛЕКТ» — за індексом 99807.

Інформація, що міститься на сторінках видань, буде актуальною навіть через декілька років. Достатньо просто зберігати газети в архіві й користуватися ними щороку.

Щономера на сторінках видань ви отримуватимете найкращі розробки уроків, поради колег, ознайомитеся з найкращим педагогічним досвідом. Цим ви зберете свій час та уникнете невдалих спроб і помилок.

Більшість газет, що виходять у КОМПЛЕКТІ, мають електронний додаток, що містить мультимедійний супровід (методичні та дидактичні матеріали, статті, презентації, аудіо- та відеоматеріали, таблиці, схеми тощо), які додатково можна придбати в Інтернет-магазині «Шкільний світ» як комплектом, так і до будь-якого видання окремо. Е-версіями наших видань можна комплектувати МЕДІАТЕКИ.

Сподіваємося, ви приймете правильне рішення й підтримаєте свою школу та вчителів.

Якщо у вас не вистачає часу, щоб самостійно оформити передплату на КОМПЛЕКТИ для вашого закладу, звертайтеся, і ми вам допоможемо.

За цим посиланням http://www.osvitaua.com/shkilniy-svit/komplekty.html ви можете обрати інші варіанти КОМПЛЕКТІВ для передплати. Зверніть увагу, усі вони зі значною знижкою. Це вигідно.

Будь-яке запитання, поради чи коментарі надсилайте на нашу адресу: osvitamodul@gmail.com

***

Додаткові матеріали з теми ви знайдете на нашому сайті у розділі «Освітнім установам» та «Е-версії», а також у Інтернет-магазині.

Також ви можете додатково придбати електронні періодичні видання за 2012 рік зі знижкою в нашому Інтернет-магазині. Нині — це унікальний мультимедійний продукт, який складається з методичних та дидактичних матеріалів, статей, презентацій, аудіо- та відеоматеріалів, таблиць, схем тощо. Усі матеріали подаються в авторській редакції та не дублюють зміст паперових видань.

Багато цікавого ви та ваші колеги можете дізнатися в Академії дистанційного навчання.

Успіхів!

Автор: 

Шкільний світ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі