Користувацький вхід

Редактор тестів easyQuizzy

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



easyQuizzy — це проста і зручна програма для створення та редагування тестів.

Кожен тест являє собою незалежну програму, яку достатньо скопіювати на будь-який комп'ютер та відкрити для проведення тестування.

Програма має зручний інтерфейс. Реалізована локалізація українською мовою. Shareware.

Автор: 

Проект Андрея Шкуропия и Ильи Полсакова.

Джерело: 

http://easyquizzy.ru/ - загальна інформація
http://easyquizzy.ru/help/use/ - детальний опис можливостей.
http://easyquizzy.ru/download/tvoj_uroven_vladenija_internetom.exe - готовий тест у вигляді exe-файлу «Твой уровень владения интернетом» (1 Мбайт, 30 вопросов).

Дана програма дуже цікава - дає можливість створювати різні за своїм формулюванням питання - встановлення зв'язків, встановлення послідовності, вибір 1 чи багатьох правильних відповідей.

Проте мене цікавить таке питання:

На питання з кількома правильними відповідями (наприклад 4 правильних із 5-ти можливих) відповідаючий дає правильні відповіді на 3. Тобто можна прикинути що відповідь на це питання правильна на 75%, але є недоліки, відповідаючий трошки недопрацював.

Проте така відповідь програмою не оцінюється, і відповідь не зараховується. Тобто або відповідь на 100% правильна, або неправильна. В той час як альтернативний продукт Test-W2 оцінює таку відповідь як 75% зі 100% даного питання і нараховує 0,75 бала.

Чи можна налаштувати оцінювання таким чином, щоб зараховувалась частина правильної відповіді? Якщо така можливість є - поясніть будь-ласка, я вже кілька місяців не можу розібратись.
Дякую.

Нажаль така можливість відсутня, відповідно так налаштувати оцінювання тесту не вийде.
Разом з тим, є можливість експортувати тести зроблені в конструкторі тестів easyQuizzy у формат Test-W.

Я виконувала імпорт файлів Test-W2, дійсно в них є зв'язок. Але Test-W2 більш гнучкий в оцінюванні.
Проте навряд чи можна експортувати в Test-W2 питання на встановлення послідовності чи встановлення відповідності. А ці пункти є дуже цікавими. От якби поєднати гнучкість в оцінюванні Test-W2 і варіативність питань easyQuizzy - редактор був би просто бомбовий.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі