Користувацький вхід

Проект "Сміхотерапія в ДНЗ"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація проекту

Як свідчить практика, сучасна дитина отримує значний обсяг небажаної інформації з телебачення, вулиці, а батьки, на жаль, сьогодні приділяють замало уваги сімейному вихованню, мають недостатні знання з теорії та практики дошкільного виховання. Для розв’язання цього питання та проблеми виховання творчої особистості потребуються нестандартні форми педагогічного впливу як на дітей, так і на батьків. Таким засобом є сміхотерапія.
Для того, щоб малечі було цікаво пізнавати навколишній світ з усіма його таємницями і загадками, у цьому проекті використовуються заохочувані спроби дітей вносити зміни у вираз свого обличчя, позу, їм подобається інсценізувати, відгадувати загадки, розв’язувати проблемні ситуації, виготовлювати разом подарунки.
Ігри, що використовуються в проекті, вчать дітей відчути настрій, емоційне задоволення, допомагають бути впевненішими, веселішими, креативними. Спільне виготовлення ілюстрацій, іграшок, атрибутів викликають у малюків радість, щастя,бажання грати з ними. Якою б справою не займалася дитина, головним завданням педагога є збереження її здоров’я. На сучасному етапі розвитку системи здоров'язберігаючих технологій дітям пропонувалось багато вправ, спрямованих не лише на фізичний розвиток дитини, а й на врівноважений, здоровий психологічний стан.
Кожне заняття має свою мету, а також запропоновані завдання, ігри та вправи, що допомагають в реалізації основних змістовних ліній розвитку дитини.
Найважливіше завдання проекту — продовжувати вчити дітей розуміти світ своїх емоції та емоції ін¬ших, вчити володіти своєю поведінкою, розвивати вміння розпізнавати емоції та пояснювати їх можливі причини, відображати їх за допомогою міміки та жестів , створити умови для найбільш повного і вільного розкриття творчих здібностей у дітей, виховувати доброзичливість.

Автор: 

Книга Оксана Анатоліївна Вихователь

Проект створений для того, аби діти краще сприймали матеріал під час заннять, прогулянок, іграх - дидактичних, рухливих, сюжетно-рольвих. Краще могли висловлювати свої почуття, емоції, настрій.

Проект "Сміхотерапія в ДНЗ"

У Вас були проблеми з відображенням приєднаного файлу в публікації. Це через те, що Ви зняли прапорець «Перелік».

Якщо нічого не чіпати, то прапорець увімкнутий і файл доступний для перегляду в переліку приєднаних файлів.

У проекті внесені деякі корективи.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі