Користувацький вхід

Урок української мови у 10 класі (профільний рівень) на тему "Прислівник"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


4

Анотація. Урок української мови у 10 класі «Прислівник як частина мови» відповідає чинній програмі з української мови для профільного навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів (10 - 11 класи, автори Л. І. Мацько, О. М. Семеног, 2011 рік.)
Узагальнення знань з даної теми на уроці здійснюється з допомогою мультимедійних слайдів. Реалізується соціокультурна змістова лінія, яка спрямована на виховання в учнів патріотизму, моральних переконань, активізації пізнавальної діяльності.
Для вчителів, які викладають українську мову та літературу в середніх загальноосвітніх закладах.

Автор: 

Іванченко Валентина Володимирівна, учителька Шабалинівської ЗОШ І - ІІІ ступенів Коропської селищної ради Черніівської області

Скажіть, будь ласка, чи можна зараз замовити хоча б електронну версію сертифіката на публікацію, яка була опублікована у попередні роки?

Так, можна. Електронний сертифікат формується автоматично, незалежно від дати публікації. Скоріш за все Ви, мабуть, не можете знайти свій сертифікат. Скористайтеся фільтром пошуку і знайдете свої сертифікати, наприклад:
Ваші Сертифікати

Дякую. Я знайшла свої сертифікати,вводжу номер сертифіката, ім'я користувача, застосовую фільтр.Але ж шукається те саме : номер сертифіката і прізвище, ім'я користувача. і все. Немає назви публікації та іншого... тобто я не можу знайти сторінки з даним сертифікатом.

Переходите за вказаним мною посиланням, та тисните на номер сертифікату - це гіперпосилання на Електронну версію сертифіката.

Дякую! Усе вийшло.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі