Користувацький вхід

Готуйся до ЗНО, використовуючи сучасні технології!

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Перехід від звичних для старшого покоління випускних та вступних іспитів до зовнішнього незалежного оцінювання у формі тестування, ставить перед батьками та учнями нові вимоги і до підготовки. Треба враховувати час, концентрувати увагу, бути впевненим, вибудувати стратегію опрацювання тестових завдань. Вчитель, як раніше на екзамені, не буде врахувати хвилювання дитини, у разі необхідності ставити додаткові питання, тому в умовах тестування учень може розраховувати лише на себе.

Чи можуть допомогти традиційні способи підготовки? Хто з них: репетитор, курси підготовки при ВНЗ, додаткова література,- принесуть позитивні результати?

Потрапити до висококваліфікованого спеціаліста дуже важко й дорого, до того ж самі по собі заняття не дають гарантії високого результату, бо форма навчання і методика підготовки практично не змінилися.

Це ж можна сказати про курси при ВНЗ, тільки ще додати, що уваги приділять кожному з абітурієнтів окремо значно менше. Різниця між усним екзаменом і тестуванням величезна, а методика підготовки застаріла. Тому аналіз результативності учнів , які вибрали такі способи підготовки до ЗНО, показав дуже низьку ефективність.

Що стосується підручників (список яких, до речі, вже затверджено), то при складанні тестових завдань їх використовувалось до 12 штук, вони значно відрізняються друг від друга. Тож, якщо у школі навчали за одним підручником, абітурієнт готовувся за другим чи третім, а питання попадеться ще з якогось іншого, то навряд чи вдасться дати правильну відповідь.

Отже, ефективна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) - це поєднання систематизації знань навчального матеріалу та тренування у форматі тестування. Торгівельна марка "Розумники" розробила тестові посібники з підготовки до ЗНО «Готуйся серйоЗНО», які поєднали у собі теоретичний матеріал та перевірку знань у тестовому режимі.

Як проходить підготовка до ЗНО з використанням електронних практикумів «Готуйся серйоЗНО»:

- Підготовчі та тематичні тести: тестування проходить у режимі реального часу. Кількість можливих виправлень обмежена. Кількість завдань по рівнях збалансована і відповідає вимогам тестів ЗНО.

- Результат тестування: після проходження тематичного тесту програма формує Звіт про результат тестування та перелік питань, на які учень дав неправильні відповіді.

- Робота над помилками: учень не отримує правильну відповідь – він сам її знаходить, працюючи з довідковими матеріалами та аналізуючи свої помилки.

- Контрольні тести: після того, як учень виявив та виправив прогалини у своїх знаннях завдяки тематичним тестам, він переходить до роботи в режимі «Контроль». Тобто працює з контрольними тестами.

- Звіти: закінчивши роботу над тестом учень може роздрукувати або переглянути на моніторі Звіт про результати своєї роботи: загальний час роботи в програмі, час роботи над тестом, результати тестування, кількість виправлених помилок і рекомендовані для додаткової роботи розділи Довідника.

- Спеціальний режим: учень може пройти тест у режимі максимально наближеному до ЗНО. Тобто: роздрукувати тест на папері у форматі, що використовується під час ЗНО, залишити на столі лише тест та ручку, працювати відведений для тесту час, заповнити бланк відповідей. Для перевірки результатів тестування в спеціальному режимі, необхідно лише перенести дані з бланку відповідей на папері в електронну форму.

Ці тестові посібники достойні вашої пильної уваги!

Подивитися ці матеріали можна в інтернет-магазині навчальної літератури "Розумники".

Готуйся до ЗНО, використовуючи сучасні технології!

Готуйся серйоЗНО!

Автор: 

ТМ "Розумники"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі