Користувацький вхід

ОБРОБКА ПРОРІЗНОЇ ФІГУРНОЇ КИШЕНІ В ЖІНОЧОМУ ЖАКЕТІ.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Вашій увазі пропонується методична розробка бінарного уроку з спецпредмету «Технологія виготовлення одягу» та виробничого навчання. Вона передбачає поєднання тісної взаємодії теорії і практики, що відбувається в спеціально обладнаній майстерні.

Метою розробки даного уроку виробничого навчання було спрямовано на об’єднання розумової діяльності учнів з фізичною працею. В її основі закладено інтелектуальний початок. Провідна роль у цьому процесі належить викладачу - який викладає учням навчальний матеріал, спонукає їх до учіння, спрямовує та організовує їх пізнавальну діяльність, навчає засобам та майстру в/н - який особисто демонструє правильні прийоми виконання операцій, перевіряє, контролює та оцінює їх працю.

Автор: 

Царьова Євеліна Сергіївна
Гуцалюк Тетяна Володимирівна

Джерело: 

1. Батраченко, Н. В., Головшов В. П., Каменева Н. М. Технологія виготовлення жіночого одягу: Підручник для учнів проф.-техн. навч. закладів. - К.: Вікторія, 2000.-512 с.
2. Технология швейного производства: учеб. пособие для сред. проф. учеб. заведений / Э. К. Амирова, А. Т. Труханова, О. В Сакулина.
3. Сакулин, Б. С. . - 2-е изд., стер. - М.: Издательский центр «Академия», 2006. -480с.
4. Першина, Л. Ф., Петрова С. В. Технология швейного производства: Учеб. Для сред, учеб, заведений. - 2-е изд., перераб. и доп. М.: Легпромбытиздат, 1991. - 416с.
5. Андреева, Р. П. Энциклопедия моды: - СПб.: Издательство «Литера», 1997. - 416с.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі